Logo
 
 

Boyum IT - spesialister i SAP Business One

Når du velger en SAP Business One løsning hos oss er du i trygge hender. 

Det er viktig for oss at du ikke sitter igjen med en følelse av at SAP Business One er vanskelig å implementere, at det er en løsning som ikke passer din bedrift, eller at det er vanskelig å lære. 

Derfor har vi utviklet ulike services som skal hjelpe deg med å få det maksimale ut av din nye SAP Business One løsning. Eksempelvis er implementeringen enkel og lite tidskrevende, du kan få skreddersydd en løsning som passer din bedrift perfekt, du får all den trening du behøver og mye mer. 

Alt er basert på vår erfaring med SAP Business One gjennom mer enn 200 prosjekter i Skandinavia siden 2004. 

Dette er mye mer enn et økonomisystem, og derfor vil vi mer enn noe annet sikre oss at du får det maksimale ut av ditt system hos oss. 

Implementering

Vår implementeringsmetode er unik og designet for effektive virksomheter

Les mer

Brukertilpasset utvikling

Vår metode for brukerdefinert utvikling oppfyller dine spesifikke behov og øker dine muligheter, uavhengig av kjerneproduktet.

Les mer

Integrasjon

De fleste selskaper som kjører SAP Business One ønsker også å utveksle informasjon og dokumenter mellom handelspartnere. Boyum IT kan integrere det aller meste mot SAP Business One.

Les mer

Hosting

Med SAP Business One Cloud kan du fokusere på det du kan best - å drive og utvikle din virksomhet - og ikke på å håndtere software eller hardware. 

Les mer

Finansiering

Leasing er en utbredt og velegnet form for finansiering av software, PC, servere og liknende utstyr 

Les mer