Logo
 
 

Opprett en support-henvendelse

Boyum IT stiller til rådighet for besvarelse av spørsmål og løsning av problemer, og sikrer at SAP Business One fungerer optimalt til enhver tid. Uansett hva du trenger er vi her for å hjelpe deg, og vi garanterer respons på alle dine kundestøtteproblemer. 

Respons

Våre erfarne og kyndige systemanalytikere og spesialister i teknisk support jobber sammen med deg for å finne problemene og løse dem i tide. 

Vi nøyer oss ikke med å løse problemer, derfor følger vi en godkjent og standardisert metode for å sikre deg en positiv opplevelse - hver gang. 

Hos Boyum IT vet vi at kvaliteten av din opplevelse er direkte forbundet med våre evne til å yte god support. Derfor er alle konsulenter hos Boyum IT sertifiserte hos SAP. Gjennom sertifisering og utdannelse sikrer vi at vi besitter den spisskompetansen som trengs i oppbyggingen av profesjonelle løsninger. 

Det er alltid minst en SAP Business One konsulent klar i vårt supportsenter. 

Kontakt teknisk support for SAP Business One

Uavhengig av hvor omfattende problemet er blir alle henvendelser til Boyum IT registrert i vårt supportsystem, der de får et unikt supportnummer. Det er mulig å kontakte vår tekniske support på flere måter: 

  • Ring support direkte på +47 21611721. Vi forsøker å besvare alle anrop innenfor en time.
  • Send en E-post til supportno@boyum-it.com

 

 

 

Virtuell support med TeamViewer

Noen problemer krever ytterligere analyse av databasen eller oppsetningen din for at vi skal kunne løse problemet, eller for å hjelpe oss med å besvare spørsmålet. Derfor gjør TeamViewer det mulig å dele skjermen din, slik at du får en virtuell onsite support. Dermed er det mulig for vårt supportteam å se systemoppsetningen din og hjelpe deg med å navigere via en fullstendig sikker, kryptert internettforbindelse.