Logo
 
 

Effektiviser prosessene dine og bli mer produktiv enn konkurrentene dine

SAP Business One samler alt i ett system, slik at du får maksimalt ut av hver eneste oppgave

Når du velger SAP Business One som ERP-system sier du ja til kontroll og overblikk over alle deler av virksomheten.

Du får et korrekt og oversiktlig bilde av virksomhetens drift - på tvers av CRM, produksjon og finans, som gjør det lettere å ta forretningsmessige beslutninger fordi du har korrekte data å støtte deg på. 

Med SAP Business One får du et bedre overblikk over alle områder av virksomheten din, på den måten forblir du konkurransedyktig. Det gir deg bedre kontroll i forretningsprosessene, høyere grad av automatisering, bedre service og mer fornøyde kunder. 

 

Velg SAP Business One - en samlet løsning for hele virksomheten din

Med SAP Business One får du en helheltlig løsning til styring av hele bedriften og automatisering av alle forretningsprosesser. Det gir mer kontroll over alle forretningsområder. Du kan for eksempel se hvem dine beste kunder er - så du har mulighet til å gi ekstra service der det trengs. 

I forhold til SAP er SAP Business One designet for små og mellomstore bedrifter, samt datterselskap av større virksomheter.

ERP-systemet gir deg mulighet til å:

Holde fokus på effektivisering av virksomheten framfor å bruke energi på detaljene i de daglige oppgavene. På den måten får du frigitt mer tid i hverdagen.

Respondere raskere på kundenes behov ved hjelp av øyeblikkelig tilgang til alle nødvendige opplysninger for å kunne ta sikre forretningsbeslutninger.

Eliminere overflødig dataarbeid og feiltrinn ved hjelp av en enkel og integrert løsning som forbedrer prosesseffektiviteten, minimerer kostnader og forsinkelser, og styrker bunnlinjen din.

Skape tettere kunderelasjoner ved å få tilgang til sentrale opplysninger som gjør det lettere å håndtere kundekommunikasjon.

 Redusere teknologikostnadene med en løsning som kan implementeres raskere, vedlikeholdes enklere og læres med minimal trening.

Kundene våre om SAP Business One

"Vi har fått det akkurat slik vi ville. Nå kan mekanikerne på verkstedet reparere biler og kundemottagerne gi god service til kundene"

Kaj Gundersen, kjedeutvikler Snap Drive

 

Hva får du når du velger SAP Business One?

RIMELIGE
TOTALKOSTNADER

INDUSTRISPESIFIKKE
LØSNINGER SOM ER SKREDDERSYDD DINE BEHOV

ALLE AVDELINGERS
BEHOV I EN TOTALLØSNING

27 SPRÅK
43 LOKALE VERSJONER OG STØTTE FOR ULIKE VALUTAER

RASKT og ENKELT
Å IMPLEMENTERE - I DRIFT PÅ DAGER ELLER UKER

700 LOKALE PARTNERE
IMPLEMENTERT I 150 LAND

FLEKSIBEL 
OG OMFATTENDE NOK TIL Å HJELPE VIRKSOMHETEN DIN TIL Å VOKSE

55.000+ KUNDER
BRUKER SAP BUSINESS ONE OVER HELE VERDEN