Logo
 
 

Få alt samlet i ett system

Hør hva kundene sier

 - med SAP Business One

 Når du velger SAP Business One som ERP-system sier du ja til kontroll og overblikk over alle deler av bedriften din. 

 Du får et korrekt og oversiktlig bilde av virksomhetens drift - på tvers av CRM, produksjon og finans, som gjør det lettere å ta forretningsmessige beslutninger fordi du har korrekte data å støtte deg på. 

Med SAP Business One får du et bedre overblikk over alle områder av virksomheten din, på den måten forblir du konkurransedyktig. Det gir deg bedre kontroll i forretningsprosessene, høyere grad av automatisering, bedre service og mer fornøyde kunder. 

Uansett hvilken virksomhet du har - så er dette løsningen for deg

RIMELIGE
TOTALKOSTNADER

INDUSTRISPESIFIKKE
LØSNINGER SOM ER SKREDDERSYDD DINE BEHOV

ALLE AVDELINGERS
BEHOV I EN TOTALLØSNING

27 SPRÅK
43 LOKALE VERSJONER OG STØTTE FOR ULIKE VALUTAER

RASKT og ENKELT
Å IMPLEMENTERE - I DRIFT PÅ DAGER ELLER UKER

700 LOKALE PARTNERE
IMPLEMENTERT I 150 LAND

FLEKSIBEL 
OG OMFATTENDE NOK TIL Å HJELPE VIRKSOMHETEN DIN TIL Å VOKSE

55.000+ KUNDER
BRUKER SAP BUSINESS ONE OVER HELE VERDEN


Få en enkel løsning til hele bedriften

Med SAP Business One får du en helheltlig løsning til styring av hele bedriften og automatisering av alle forretningsprosesser. Det gir mer kontroll over alle forretningsområder. Du kan for eksempel se hvem dine beste kunder er - så du har mulighet til å gi ekstra service der det trengs. 

I forhold til SAP er SAP Business One designet for små og mellomstore bedrifter, samt datterselskap av større virksomheter. ERP-systemet gir deg mulighet til å:

holde fokus på effektivisering av virksomhetens drift, framfor å bruke energi på detaljene i daglige oppgaver. På den måten får du frigitt mer tid i hverdagen.

respondere raskere på kundenes behov ved hjelp av øyeblikkelig tilgang til alle nødvendige opplysninger for å foreta sikre forretningsbeslutninger.

eliminere overflødig dataarbeid og feil ved hjelp av en enkel, integrert løsning som forbedrer prosesseffektiviteten, minimerer kostnader og forsinkelser, og styrker bunnlinjen din.

skape tettere kunderelasjoner ved å få tilgang til sentrale opplysninger som gjør det lettere å håndtere kundekommunikasjon. 

oppnå et lavere nivå av teknologikostnader med en løsning som kan implementeres raskere, vedlikeholdes enklere og læres med minimal trening.