Logo
 
 

Bevar overblikket på farten med vår app

Med SAP Business One App er du alltid oppdatert, selv på farten

Hvis du bruker mye tid borte fra kontoret blir det nå enklere å holde deg oppdatert på de mest relevante områdene av virksomheten din med vår app til iPhone og iPad. 

Med den fullt integrerte applikasjonen for iPhone og iPad kan du hele tiden holde kontakt med salgsteamet ditt, få tilgang til rapporter, motta beskjeder og prossesgodkjennelser. 

Få informasjon raskere

Kundene ønsker å handle når de har tid, derfor er det viktig at du er tilstede når de er klare til å handle. Derfor bør du alltid ha kjennskap til nye varer på lager, når de kan leveres, samt priser. 

SAP Business One appen gir deg rask tilgang til relevant informasjon som gjør det lettere for deg å holde orden på forretningen, uansett tidspunkt eller hvor du befinner deg. Det hjelper deg med å være effektiv og produktiv mens du er på farten. 

Hva kan du gjøre med appen?

Se oppgavene dine og planlegge aktiviteter 

Se og håndtere henvendelser 

Håndtere kunder og samarbeidspartnere 

Overvåke lager og få tilgang til informasjon om varer

Motta notifikasjoner om særlige hendelser 

Få adgang til Crystal Reports i SAP Business One 

Opprette nye kunder

Opprette nye aktiviteter 


Teknisk informasjon

Installasjon av appen

For å laste ned applikasjonen går du på App Store via en iPhone/iPad, eller du kan laste den ned via datamaskinen din og iTunes

Kan jeg prøve appen uten å ha installert SAP Business One?

Ja, du kan teste den mobile appen selv om du ikke har SAP Business One. SAP tilbyr en innebygd forbindelse til en demo-server som er tilgjengelig direkte fra appen du laster ned. For å få adgang til serveren følger du følgende trinn: 

1. Last ned SAP Business One Mobile App.

2. På enhetens startskjermbilde åpnes SAP Business One Mobile App. Når du blir bedt om å logge på, velger du "Demo". 

Skal jeg betale for appen?

Nei, applikasjonen er gratis! Får å kunne bruke den trenger du en profesjonell, limited eller starter package brukerlisens av SAP Business One med en gyldig maintenance-kontrakt. 

Jeg bruker allerede SAP Business One - er det noen krav for å bruke appen?

Du skal bruke SAP Business One versjon 8,8 med en profesjonell brukerlisens. Før du begynner å bruke appen skal du sørge for at Boyum IT konfigurerer innstillingene korrekt i din SAP Business One.