Logo
 
 

Om Boyum IT

Vi er en ledende SAP Business One forhandler, som bistår våre kunder med konsulentarbeid eller utviklingsarbeid med kunder over hele verden. Vi ble grunnlagt i 1997, og siden det har Boyum IT implementert og levert støtte for ERP-systemer over 15 år. Siden begynnelsen har vår filosofi vært å tilby profesjonelle brukere en god og trygg IT-løsning med høy pålitelighet og sikkerhet. 


I 2004 ble Boyum IT en autorisert partner for SAP Business One-systemet og selskapet er i dag en sertifisert Gull Partner.

Boyum IT dekker tre ulike virksomhetsområder:

  • SSP - Software Solution Partner, som dekker utvikling av SAP Business One add-ons for det globale marked.
  • Tjeneste - ERP salg av SAP Business One; rådgivning og implementering av tjenester.
  • FM - Hosting Center for SAP Business One OnDemand eller egen SAP Business One-løsning i skyen.

 

SSP virksomheten har vært en del av virksomheten siden 2008 da vi først begynte å selge våre tilleggsprogrammer globalt. I dag har vi mer enn 3000 kunder i 70 land med 50.000 daglige brukere.

I vår serviceavdeling konsentrerer vi oss om tre bransjer hvor vi har et særlig fokus på forbedret funksjonalitet til en standard SAP Business One-løsning.

Sektorene er:

  • Prosjektstyrte selskaper
  • Service- og grossistselskaper
  • Produksjonsstyrte selskaper


Kundesegment:

Hos Boyum IT har vi hovedsakelig to kundesegmenter som kan ha nytte av en SAP Business One Løsning:

Det første segmentet er det vi kaller SMB-segmentet, f.eks en OnDemand SAP Business One-løsning; 1-10 brukere eller en tilpasset SAP Business One løsning 3-250 brukere.

Det andre segmentet vi kaller "LE" (Large Enterprise) der store selskaper, for eksempel Lego, Danfoss og ISS som bruker mySAP eller SAP R3, for så å benytte SAP Business One i datterselskaper og integrere denne med deres SAP løsning.

Siden starten har vi utvidet vår tilstedeværelse med datterselskaper i Norge, Finland, Tyskland, Brasil og USA og salgskontorer i England, Israel, India og Mexico.

Det er på grunnlag av Boyum IT sin erfaring som SAP Partner og forhandler av SAP Business One, som vi har utviklet Boyum Pack, et prisbelønnet tillegg for SAP Business One, og som består av en rekke moduler som kan slås på og av i henhold til krav fra dere.

Vår visjon er å inspirere virksomheter til å oppnå bærekraftig vekst og økt konkurranseevne.

Nå og i fremtiden!

Vil du vite mer? Last ned vår GRATIS SAP Business One Kit som inneholder: Videoer, white papers, ROI case-studier og produktoppdateringer. Dette for å spare tid til forskning og sikre at du har den riktige informasjonen du trenger eller klikk på den blå boksen for å bli kontaktet.