Logo
 
 

Vi søker en Konsulent til vårt kontor

[24.09.2018]
Vårt fokus i enhver oppgave er kvalitet, og som konsulent skal man både være en rådgiver og en sparringspartner ut i fra beste praksis til våre kunder. LES MER

Konsulenter til Boyum IT 

Boyum IT er et it-konsulent- og utviklingsselskap. Vi har spesialisert oss i å yte kundetilpasset rådgivning rundt virksomheters forretningsløsninger, der vår ekspertise er konsentrert rundt implementering av SAP Business One; ERP systemet til små og mellomstore bedrifter.

Siden vi i Boyum kun konsentrerer oss om SAP Business One, gir dette oss en unik mulighet til å bli eksperter. Vårt fokus i enhver oppgave er kvalitet, og som konsulent skal man både være en rådgiver og en sparringspartner ut i fra beste praksis til våre kunder.

For å bli en ekspert, kreves det både erfaring, god opplæring og oppfølging til å nå målene som settes. Vår beste oppskrift på dette er derfor en tur innom vår supportavdeling for å lære om systemet på best mulig måte. Hva er vel bedre enn å føle på alle henvendelser som kommer fra våre kunder?

Deretter går veien parallelt videre med tildeling av mindre/større konsulentoppgaver, for til slutt å være nok utlært til å kunne delta i de store implementeringsprosjektene våre.

OM DEG

Som person er du engasjert, strukturert, troverdig, utadvendt, synlig og kan bevare overblikket. Du trives med utfordringer, og er nysgjerrig av person. Det er viktig at du kan påta deg ansvaret for en oppgave og har den nødvendige gjennomslagskraft – både internt så vel som eksternt - til å få den utført. 

Du brenner for forretningsprosesser, og vil gjerne tilby din erfaring og rådgi våre kunder rundt beste praksis. Samtidig liker du mange baller i luften, uten at dette går utover kvaliteten i ditt arbeidet.

Har du allerede SAP Business One kjennskap eller annen ERP erfaring vil det selvfølgelig være en fordel, men det er ingen forutsetning.


KVALIFIKASJONER

Du har en teknisk eller økonomisk utdannelse. Alternativt har du veldokumenterte resultater/erfaring med gjennomførelse av IT- prosjekter.

Bakgrunn, eller erfaring som konsulent/superbruker med involvering i bytte av forretningssystem.

Den ideelle kandidat har allerede minimum to års erfaring med bruk av ERP systemer, og har dermed opparbeidet seg erfaring med forretningsprosesser/logikk.

Du kommuniserer konstruktivt og profesjonelt med kunder og kollegaer

Du snakker/skriver godt norsk, og du er dyktig i engelsk. 

 

VI TILBYR DEG

Du tilbys en lønn med pensjon og forsikringsordninger som motsvarer dine kvalifikasjoner. Da Boyum IT kjennetegnes ved å ha en dynamisk organisasjon med store ambisjoner, vil det være god mulighet for å sette sitt preg på virksomheten, og utvikle seg personlig og faglig i takt med virksomhetens vekst. 

Har du spørsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Caroline Sem Krohn, Head of Consultancy, på telefon 932 60 398. Eller send oss din søknad og din CV omgående til co@boyum-it.com 

Vi ønsker stillingene besatt så fort som mulig. Alle henvendelser vil naturligvis bli behandlet konfidensielt.

Boyum IT AS er et it-konsulenthus og en «Full service Provider». Ekspertisen er konsentrert rundt implementering av SAP Business One; SAP’s ERP-system for små og mellomstore bedrifter. Boyum IT ble etablert i 1997, og er i dag over 100 medarbeidere. Boyum IT har arbeidet med SAP Business One siden 2003 og er ledende sertifisert SAP partner i Norden. I Norge er vi 10 dedikerte medarbeidere og vårt kontor er sentralt beliggende på Lilleaker i Oslo. Vi ble SAP Certified Gold Partner i Norge i 2016, og vi ble tildelt to av fire priser for Norden under SAP SMB Innovation Summit i Berlin mars 2017.