Logo
 
 

Integrert produksjonsstyring med Beas Manufacturing

Produksjonsstyring blir mer og mer utfordrende. De fleste produksjonsvirksomheter har utfordringer med å få de riktige medarbeiderne til å jobbe med Industri 4.0 teknologi, lovgivning og strategier. Utover det handler det om å drive virksomheten med data, og da har man bruk for et velfungerende ERP-system som ikke er ressurskrevende. 

Det trengs et integrert produksjonssystem som kan støtte opp om, og automatisere virksomheten og produksjonen. 

Beas Manufacturing gir deg kontroll over hele virksomheten din, og gjør det enklere å inngå dyre utgifter, feiltrinn og dårlig planlegging. Dette er fordi Beas Manufacturing samler alt av data og historikk i ett produksjonssystem - det gjør at du kan reagere raskere på utfordringer som oppstår. 

Et system som systematiserer, analyserer og optimerer

Med SAP Business One Beas har du til enhver tid kontroll over alle prosjekter, med oppdaterte data, rapportering, økonomistyring og mye mer. 

Det samme gjelder for lagerstyringen. Her vil du ha full kontroll over ordretidspunkter, leveringstider, overgangsperioder, materiallister, batch-grupper og ressurser til rådighet. Da har du også muligheten til å sjekke lageret, bestille materialer og eksterne deler fortløpende. 

Du får dermed støtte hele veien. Med Beas blir det enkelt å håndtere lager, produksjon, ordrer og sesongvariasjoner. 

beas er fullt oppdatert på den nyeste teknologiske utviklingen, som gir deg bedre muligheter for å få mobile løsninger som støtter opp om din produksjon, uavhengig om den er basert på resepter eller materiallister. Eksempelvis kan du opprette produksjonsordre direkte fra en kundeordre. 

 

Her er en liten smakebit på funksjonene du får med Beas: 

Optimal utnyttelse av produksjonskapasiteten

    - Advanced Planning Scheduling & MRP2 

Automatisk lagerstyring 

    - Material requirements planning

Oppsamling av produksjonsdata 

    - til bruk av dynamiske KPI´er som OEE

Reduser pre-produksjonstiden 

    - forbedre planleggingen, kommunikasjonen         og styrk reaksjonsevnen 

Standardfunksjoner i produksjonsmodulen

Beas som standardmodul er meget omfattende. Det er designet ut fra 25 års erfaring innenfor produksjonsbransjen, hvilket gjør Beas intuitivt, stabilt og enkelt å jobbe med. 

 

Med Beas-modulen får du blant annet: 

Produktkonfigurator 

Finplanlegging 

MPR I og MRP II

Pool-kontroll 

Produksjonsterminal 

Kvalitetskontroll 

Produksjonsstyring 

Lagerstyring 

Brukerdefinerte dashboards 

Fullt oppdaterte data 

Version & Revision 

Supply Chain og Salg Management 

Hvorfor velge beas?

Beas-modulen er bygget på et ønske om at alle slags produksjonsvirksomheter kan ta det i bruk - uansett størrelse og industri. 

Rask, enkel og kostnadseffektiv implementering. Det tas hensyn til særlige industridetaljer som skal integreres, og det sikres at de er tilgjengelige helt fra starten av.

Du får en best-practice prosess som inkluderer muligheter for å enkelt og fleksibelt kunne tilpasse eller tilføye integrerte virksomhetssenario som møter dine individuelle forretningsmessige krav.