Logo
 
 

Handel og serivce med SAP Business One

Med en løsning fra SAP Business One kan du gi kundene dine en bedre opplevelse, og utvide det nåværende kundeklientellet ditt gjennom mulighet for å samhandle med kunder hvor som helst og når som helst. 

Du har alltid full oversikt over hele virksomheten din, fordi du har tilgang på fullt oppdaterte data som du kan ta beslutninger basert på. Ved hjelp av analyser basert på disse dataene kan du skape effektive, tilpassede og personlige kundeopplevelser. 

Med SAP Business One driver du virksomheten din mer lønnsomt. I tillegg får du en mer lojal kundegruppe fordi du har mulighet til å tilby enda bedre service - både i butikk og online. 

Hvordan hjelper SAP Business One deg med å gi kundene dine en bedre opplevelse?

Kundedata og innsikt

Ved hjelp av tilgang på fullt oppdaterte data på kundenes handlemønster kan du lettere tilpasse deg og bli mer effektiv ovenfor kundene dine. 

Personlig kundeservice

Lever mer personlig service og tilbud ovenfor kundene dine. Gjennom å effektivisere driften kan du framstå mer tilgjengelig og fleksibel. 

Effektiviserte prosesser 

Forutsi etterspørsel mer nøyaktig og få et klarere overblikk over alle aspekter av virksomheten din. I siste ende kommer det kundene dine til gode!

Handel i butikk og online

Gi en konsistent kundeopplevelse både fysisk i butikk, online og med mobil handel. Utvid kundeklinetellet og voks gjennom å kunne tilby en mer helhetlig opplevelse. 

Hva sier kundene våre?

Vi har sett hvordan SAP Business One har forenklet hverdagen for våre kunder som driver handels- og servicerelaterte virksomheter.

Her kan du se et par av våre kunder fortelle om hvordan implementeringen av SAP Business One tilført verdi i deres virksomhet, og hvordan det har påvirket deres arbeidshverdag og forhold til kundene. 

Snap Drive

"Vi har fått det akkurat slik vi ville. Nå kan mekanikerne på verkstedet reparere biler og kundemottagerne gi god service til kundene”

Kaj Gundersen, kjedeutvikler Snap Drive

EIKsenteret

"Antall bønder blir færre hvert eneste år, men hvert enkelt gårdsbruk blir stadig større. Det er viktig at vi er i stand til å gi dem god service, ikke bare med salget av en ny traktor, men også i det etterfølgende. Vi hadde derfor behov for et system som kunne understøtte dette, og som enkelt kunne implementeres i våre sentre”

Thomas Heskestad, Business Development Manager / AGCO Corporation

Finn ut mer om mulighetene dine med SAP Business One

Plattformer

Les mer om de ulike plattformene for SAP Business One. 

Klikk her

Løsninger

Finn ut mer om andre løsninger du kan få med SAP Business One. 

Les mer

FAQ

Få svar på alt du lurer på

Les mer