Logo
 
 

E-handel

Gurusoft Ecommerce SAP Business One er en produktpakke der Gurusoft Ecommerce er integrert med SAP Business One gjennom Boyum ITs webservice.

Med Gurusoft Ecommerce og SAP Business One får du en komplett bedriftsløsning og netthandelsplattform som tar dere med inn i fremtidens digitale transformasjon. 

Netthandelsplattformen sørger for at kunder og samarbeidspartnere får tilgang til informasjon og funksjoner som i dag kun er tilgjengelig i SAP Business One. Gurusoft har laget en Premium pakke for alle SAP Business One kunder, der alle relevante moduler og funsjoner for både bedrifter (B2B) og privarkunder (B2C). 

Gurusoft Ecommerce SAP Business One inneholder følgende:

Gurusoft Ecommerce

Gurusoft Integration

Kampanje og kundespesifikke priser

Produktattributter

Variantprodukter

Favoritter

Skytjeneste - hosting & drift

Handlelister

Hurtigkasse

Husk meg

Filter

Tilgangskontroll

Kortbetaling

Systemet dekker hovedprosessene forretningsstyring, analyser og rapporter, innkjøps- og lagerstyring, produksjonsplanlegging, finansstyring og salgs- og kundeadministrasjon. Med Gurusoft Ecommerce og SAP Business One har du helt enkelt alle redskaper du trenger for å imøtekomme kundenes forventninger. 

Ravns Garage valgte Gurusoft Ecommerce og SAP Business One

Ravns Garage er et av norges største lager innen båtmotordeler. Den daglige driften består i stor grad av lagerføring og salg av båtmotordeler.

Utfordring:

Hos Ravns Garage har de lenge jobbet systematisk med digitalisering av sin kunnskap og erfaring fra service og reparasjon av båtmotorer - men de manglet en velfunderende netthandlesløsning for å få kontroll på 1 million reservedeler. 

Løsning:

Løsningen ble SAP Business One og en skreddersydd netthandelsløsning fra Gurusoft. 

Ikke bare har de fått en løsning som gir sluttbrukeren en enkel navigasjon i nettbutikken, og som gjør at de slipper å holde oversikt over orginale delkataloger selv - kjøp av netthandelsløsning har også vært økonomisk lønnsomt for Ravns Garage. Løsningen betalte seg på under to år, mot budsjetterte fem år. En stor prosentandel av all handel av båtmotorer går via nettbutikken, og de øker denne prosentandelen hvert år. 

"Jeg har aldri opplevd bedre datafolk enn de som jobber i Gurusoft. De er kunnskapsrike, setter seg godt inn i kundens problem, tenker seg godt om før de begynner å kode og de spør heller en ekstra gang, istedenfor å anta at de har skjønt hva kunden ønsker.

De legger vekt på god dokumentasjon av både løsning og kode, som gjør det lettere for flere hos Gurusoft å bidra i løsningen. Gurusofts kundeservice er helt super, de fikser det som ikke fungerer raskt og enkelt" 

Bent Sagen, Ravns Garage