Logo
 
 

Unngå en foreldet lagerbeholdning

Med Produmex WMS har du full kontroll på hele lageret og kan føle deg sikker på at lagerbeholdningen din alltid er oppdatert. Alt er digitalt - det gjør det enkelt å ha styr på oppgaver, produkter og status i virksomheten.

Effektiviser lageret

Last ned brosjyren vår og les mer om hvordan dette kan la seg gjøre her.

Produmex WMS er et fullverdig lagerstyringssystem for SAP Business One som gjør logistikkprosessene dine mer effektive og profitable. 

Som standardversjon understøtter Produmex WMS mange ulike typer av lagervirksomheter, med over 300 fornøyde kunder på verdensbasis.  

Produmex WMS er ikke utelukkende designet for å håndtere in-bound og out-bound logistiske funksjoner og interne lagerstyringsprosesser, men tilbyr også funksjonaliteter som gir distributører og produsenter bedre støtte i møte med kundene, industrien og lovmessige krav.

Eksempelvis kan kundesegmenter velges ut med FEFO lagerrotasjon og scannerne GS1 og SSCCs nummerplate for å forbedre hastigheten på transaksjonene og materialflyten i hele virksomheten. 

Produmex WMS jobber i lokasjoner, soner og ruter, noe som bidrar til å effektivisere lageret.

Sporbarhet, batchnummerering og RMA håndtering er naturligvis også en del av løsningen. Automatisk påfyllingsfunksjonalitet, lageroverførsler, cross-docking, holdbarhetsinformasjon, samt QA, er ytterligere funksjoner som gjør det mulig å effektivisere lageret.

Hva sier kundene?

"We have been using SAP Business One and PDMX WMS since 2008 to

manage and optimize our logistic services to our life sciences and healthcare

customers. Both systems have successfully evolved along with our needs."

Dries Snaet, Site Manager, Movianto

Nøkkelfordeler med Produmex WMS

 Øker produktiviteten

Strekkode scannerteknologi effektiviserer lagertransaksjonene dine

En scanner er 10 ganger så rask som manuelle transaksjoner. Ved å behandle flere transaksjoner mer nøyaktig blir du mer produktiv i alle ledd.

 Øker nøyaktigheten

Strekkodescanning er mer nøyaktig enn manuelle transaksjoner. 

Enkel prosessering av non-tracked og batch -og serietransaksjoner kombinert med et fleksibelt lager, zone og lokasjonsstyring hjelper deg med å oppnå en nøyaktighet på nærmere 100 %.

  Tilpasningsdyktig

Konfigureres raskt og enkelt for å matche virksomheten din

Ved hjelp velkjente Boyum-redskaper kan skjermer, labels og lageret tilpasses til å kunne håndtere spesifikke krav.

Veldokumentert implementeringsmetode

God dokumentasjon, treningsvideoer og support gjør det mulig å få deg i gang i løpet av kort tid, slik at du kan dra nytte av fordelene med Produmex så fort som mulig.

 Sofistikert 

Reduser lager -og driftsomkostninger

Produmex WMS gir deg mulighet til å effektivisere lagerdriften, få bedre oversikt, og sørge for at lagerkapasiteten din stemmer overens med kundenes etterspørsel.

Fornøyde kunder

Bedre sporbarhet og støtte fra GS1 standarder, kombinert med SSCC sporing sørger for at du møter kundenes forventninger.

 Bedre oversikt 

Komplett sanntidsintegrasjon gir umiddelbar oversikt og sporbarhet

Med en entydig versjon av status på lageret faller kostnadene og kundetilfredsheten øker. Du får et nøyaktig bilde av lagerkapasiteten og unngår feilaktige anslag.