Logo
 
 

Add-Ons / TILLEGGSMODULER

"One fit all"-modellen kan ikke lenger brukes, siden ingen bedrifter er helt like. Derfor har vi utviklet ulike tilleggsmoduler (ADD-ONS), så dere kan ta i bruk det dere har behov for. 

Med totalintegrerte tillegsmoduler (ADD-ONS) forbedrer SAP Business One funksjonaliteten innenfor produksjon, distribusjon, professionel services, projektledelse og detaljhandel. Vi har også utviklet en verktøykasse med forbedrings- og-produksjonseffektive funksjoner, som sikrer at dere får mest mulig ut av SAP Business One.

Vi arbeider tett sammen med utvalgte softwareleverandører for å utvikle enkle, gjennomprøvde, brukervennlige og bransjespesifikke løsninger på SAP Business One utviklingsplatformen. Det betyr at alle tillegsmoduler integreres problemfritt og er sertifisert for å sikre god kvalitet.

 

 

CRM for Outlook

Få oversikt med CRM for Outlook, unngå unødvendig ressursbruk og reduser kostnadene

Les mer

B1 Usability Package

Med B1UP kan du maksimere den daglige bruken av SAP Business One

Les mer

B1 Productivity Package

Få mer verdi fra SAP Business One med hjelp fra B1 produktivitetspakke

Les mer

B1 EDI

Send og motta dokumenter elektronisk – samhandling mellom bedrifter for ulike dokumenter som bestilling, ordre og faktura.

Les mer

InterCompany

Har du lyst til å gjøre det lettere å kommunisere med andre avdelinger eller selskaper? Da bør du lese mer om InterCompany her. 

Les mer